Terra-Wash+Sea-eco-prah-za-bebeta

Най-добрият подарък за бебе – еко прах от магнезий с хипоалергенно и антибактериално действие

Раждането на нов живот е дългоочаквано събитие във всяко семейство. Трепетната подготовка започва месеци по-рано, а появата на бебенцето на бял свят е съпроводено с поздравления и подаръци за малкия човек и неговите родители.

От години в България се правят списъци с нужните вещи за отглеждане на дете и те се набавят предварително, което още повече затруднява желаещите да купят подарък за бебето, защото то вече “всичко си има”.

Какъв подарък да вземете за бебе?

Самото бебенце на тази крехка възраст едва ли се нуждае от нещо специално, което неговите родители не могат да му осигурят. Но Вие можете да направите специален подарък за цялото семейство – както за новороденото, така и за неговите родители със следните два продукта, които са японски и 100% натурални, създадени с грижа за Човека и Природата

Terra Wash+Mg – отличен подарък за бебе

Terra Wash+Mg е 100% натурален перилен продукт (еко прах за пране) и наистина е страхотен подарък за новородено, тъй като е изключително щадящ за нежната детска кожа. Той е 100% екологичен и в състава си няма химикали или детергенти. Съдържа само магнезий с чистота 99,95% под формата на малки гранулки.

Terra-Wassh+Mg-натурален-еко-прах-за-пране-от-магнезий

Пране с магнезий?!? Възможно ли е? Разбира се, че да!

Но как пере този еко прах?

Terra-Wash+Mg-пере-само-с-вода-безхимикали-и-детергенти

Пречистеният магнезий е обработен по иновативна японска технология и в контакт с водата, я прави алкална с pH около 10.5 за около 10 минути при стайна температура. Отделят се мехурчета водород, а водните молекули, формирани на групи, се раздробяват до по-малки групички и с лекота преминават през тъканите.

Магнезиевият еко прах за пране има силно антибактериално действие и е хипоалергенен и антиалергичен, което го прави изключително подходящ за деца, бебета, новородени, в т.ч. за хора с дерматологични проблеми.

Terra Wash+Mg има антибактериално действие

Terra Wash+Mg е био прах със силно антибактериално действие, потвърдено в редица тестове на реномирани японски лаборатории за потискане на растежа на Ешерихия коли (Escherichia coli), Златист стафилокок (Staphylococcus Aureus), легионела (Staphylococcus Legionella) и др.

Terra Wash+Mg е хипоалергенен прах за пране

Terra Wash+Mg е хипоалергенен еко прах с антиалергично действие. той не съдържа агресивни химикали, които да отключват алергична реакция или раздразнение на кожата. Той потиска растежа на бактерии, чието размножаване също е предпоставка за алергична реакция.

В допълнение, Terra Wash+Mg почиства пералнята от биофилма с бактерии, плесен и мухъл, който се формира при използването на течни перилни препарати. Той често води и до неприятна миризма от пералнята. При използване на Terra Wash+Mg – този биофилм се елиминира и повече не се образува, което е благоприятно – както за пералнята, така и за кожата, тъй като изпраните дрехи са в директно съприкосновение с нея.

Магнезиевият би прах – може да се използва от цялото семейство – за по-добър и пълноценен живот с грижа за нашето здраве и за природата. При прането с Terra Wash+Mg с отходните води към почвата и водоемите не се изхвърлят химикали и детергенти. Продуктът не се съхранява в пластмасова опаковка и е 100% zero waste.

Terra-Wash+Mg-best-gift-for-a-newborn-baby-

Terra Wash+Mg се използва поне 365 пъти, със студена или топла вода, мека или твърда. Щади тъканите и цветовете, ефективно елиминира миризми, както и себум. Повече за продукта – само в 3 минути вижте във видеото по-долу:

Terra Wash+Sea – за измиване на плодове и зеленчуци

Бебенцата бързо порастват и с любопитство изучават света около себе си. Сред първите им рефлекси е да опитват на всички всичко, което “докопат” – играчки, предмети, храна. Има и методи за захранване, при което на детето се поднася плод и зеленчук, без да е нарязан. Във всички случаи е важно да бъде добре измит. За случаи, като тези, а и за всяко поднасяне на храна на трапезата, можете да се доверите на Terra Wash+Sea.

Продуктът отново е 100% натурален. Произведен е от черупки на раковини – отпадъчен продукт от добива им за храна. Обработени са до фин бял прах с вид на “пудра захар”, който по своята същност е калций. В контакт с водата я прави алкална, за да се отмият парафина и ваксите, с които са обработени продуктите (плодове и зеленчуци), за да бъдат съхранявани и за по-добър търговски вид, също – бактерии, торове и пестициди.

Разгледайте двата продукта и в еко магазина на Terra Wash:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top