Искрящо бяло пране и отстраняване на петна с магнезиевия еко прах Terra Wash+Mg [видео]?

Искрящо бялото пране е радост за очите и триумф за повечето домакини. Чистите бели дрехи и спално бельо излъчват свежест, чистоплътност и здраве. Мнозина имат лошия опит – с посивяване на белите дрехи при пране или с недобро изчистване на петната. Повечето перилни препарати съдържат оптични избелители или белина, за да бъде постигнат този ефект.

Как да постигнем искрящо бяло пране с магнезиевия еко прах – Terra Wash+Mg?

Постигането на искрящо бяло пране с био праха от магнезий Terra Wash+Mg е мисия възможна и то по метод, който е щадящ и кожата и за природата – без агресивни химикали. Достатъчно е към прането с еко праха да добавете натриев перкарбонат – достъпен  е онлайн – лесно се намира и не е скъп. 

Натриевият перкабонат се използва в много екологични избелващи продукти, както и в почистващи препарати за бита. Във водата перкарбонатът се разлага до вода и кислород, което със сигурност не е вредно, и остава само натриев карбонат, считан за почти безвредно вещество – въздействието му върху околната среда е незначително, в сравнение с това на хлора.

Как успешно да премахнем петна с ехо праха Terra Wash+Mg?

За ефективно премахване на петна, можете да използвате препаратите, с които се справяте успешно и когато използвате обикновен перилен препарат. В България е популярен продуктът Vanish, с който можете да обработите петното преди пране, съгласно инструкцията.

За мазни петна, като от шопка салата, винен кебап – много успешно се справя домакински обезмаслител – върху петното за десетина минути, разчеткване, накисване и пране. Можете да видите в детайли – във видеото по-долу:

В допълнение Terra Wash+Mg е антиалергичен и хипоаларгенен продукт, подходящ за деца, бебета, новородени и хора с дерматологични проблеми. Той има силно антибактериално действие и е ефективен за премахване на миризми и елиминиране на себум. Можете да разгледате резултатите от тестовете, проведени в реномирани японски лаборатории – в публикацията, която следва:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top