За нас

За първи път използвахме Terra Wash+Mg и Terra Wash+Sea през 2019 г. и от тогава са в ежедневието ни, а покрай нас и на наши приятели, роднини, колеги. Харесваме както продуктите, така и каузата за грижа за природата и хората, която стои зад тях. Харесваме простичките неща, които просто работят и са Дар от Природата. Затова и прегърнахме идеята да се ангажираме с опцията те да бъдат достъпни и на българския пазар.

Продуктите нямат агресивна реклама, непознати са, недоверието и изумлението от това как работят е разбираемо – те идват и от една друга култура – от Япония, където са добре познати и приети. Ние също подходихме така с изумление, че “такова нещо има и то работи”, затова и за нас реакцията на хората не е изненадваща. 

На пазара има много еко / био продукти, които обещават много, а преувеличената реклама изкривява очакванията към продукта. Затова – в описанието на продуктите изхождаме най-вече от личен опит и с желание да бъдем обективни. Ако имате въпроси или колебания, дори просто от любопитство – не се притеснявайте да ни попитате.

Terra-Wash+Mg-blog-cover-3

Разгледайте и публикациите в блога ни. Добавили сме информация, която може да Ви бъде полезна:

Можете да прегледате и кои са най-често задаваните въпроси, както и техните отговори на страницата:

Terra-WashMg-есто-задавани-въпроси-и-отговори-FAQ

Често задавани въпроси за Terra Wash+Mg (FaQ)

Ето кои са и най-често задаваните въпроси, свързани с употребата на магнезиевия еко прах за пране – Terra Wash+Mg и техните отговори. Те са изведени на база глобалната употреба на продукта – в цял свят. Ако имате допълнителни въпроси, не се притеснявайте да ги зададете…

Виж повече
Shopping Cart
Scroll to Top