Екологичен био прах за пране на къмпинг

Къмпингуването е начин на живот за мнозина. Свободата, която дава този избор за топлите дни на пролетта, лятото и есента, както и близостта до Природата, събуждат най-изконните ни инстинкти – отвъд цивилизацията през хилядолетията в човешката ни история.

Подготовката за къмпингуване – дали с каравана или с кепмер, изисква рационално планиране, познания, опит, който мнозина споделят с удоволствие, за да бъдат дните ни комфортни и изпълнени с радост сред природата. Ние от наша страна ще добавим, като значим фактор при подготовката за наслада от къмпингуването – и грижата за Природата – като дом за всички, които обитаваме планетата.

Колкото и да сме близо до Природата, хигиената винаги остава фактор за здраве и удоволствие, затова и при къмпингуване над седмица – е уместно да се предвиди и пране на текстила, който използваме – дрешки, спално бельо, друго… А колко хубаво би било, ако има как дрехите да се изпират и хигиенизират – без много усилия и без да се замърсява Природата! Дори повече – тя може и да се обогатява!

Terra-Wash+Mg-camping-2

Как да перем здравословно и с грижа за Природата на къмпинг?!?

На първо място – с използването на екологичен био прах, който с отходната вода – няма да замърсява природата. Такъв продукт е Terra Wash+Mg – иновативен японски продукт за натурално пране, чийто състав е пречистен магнезий – с чистота 99,95%.

Какво представлява Terra Wash+Mg?

Terra-Wassh+Mg-натурален-еко-прах-за-пране-от-магнезий

Това е просто магнезий, но обработен под формата на гранулки така, че да може да влиза в контакт с водата. За около 10 минути при стайна температура, той прави водата алкална с pH 10,5 и започват да се отделят мехурчета водород. Водните молекули, групирани в големи формации – се разделят на по-малки групи и с лекота преминават през текстилните влакна, за да ги почистят и изперат.

Terra Wash+Mg е не само натурален прах за пране (реално това не е прах, а малки гранулки), но е и антиалергичен и хипоалергенен перилен продукт със силно антибактериално действие. Магнезиевият еко прах ефективно елиминира миризмите и себума от телесните течности (пот и мастна секреция на жлезите) от дрехите, което е потвърдено с тестове в редица реномирани японски лаборатории.

Мнозина използват Terra Wash+Mg за пране в градски условия, на вилата, но той е особено практичен и щадящ природата и в условия на къмпингуване. Едва ли някой, който харесва именно този начин на живот на свобода, би нехаел за Природата или за хигиената в съответната среда.

Terra-Wash+Mg-е-подходящ-за-деца-и-новородени-2

Нашият опит за пране с Terra Wash+Mg в къмпинг с каравана или кемпер:

Мъжете се изявиха като рационализатори и поставиха в малко бидонче – мръсното пране, вода и еко праха за пране – Terra Wash+Mg. Затвориха добре бидончето, качиха го в багажника и отпрашиха да напазаруват. Подрускването на “тази смес” в багажника – бе достатъчна, за да се върнат с изпрани дрешки. Е, кой е казал, че “прането е женска работа” – очевидно не е.

Изплакване не е необходимо, тъй като продуктът не съдържа химия или детергенти, не образува пяна, а магнезият остава по дрехите и продължава да действа. При желание – изплакнете, изцедете дрехите и оставете ги да изсъхнат на слънце, а заедно с тях и магнезиевото саше Terra Wash+Mg.

Какво е важно да знаете за био праха за къмпинг – Terra Wash+Mg? Това е:

 • продукт за пране на дрехи и текстил;
 • не само пере, но и хигиенизира дрехите;
 • 100% натурален;
 • съдържа само магнезий с чистота 99,95%;
 • японски продукт;
 • произведен по иновативна технология
 • в контакт с водата я прави алкална с pH 10.5 за около 10 минути;
 • разбива групите водни моlекули на по-малки, за да преминават през текстилните влакна с лекота и да изпира по-добре;
 • ефективно елиминира миризмите и себума от потта и мастната секреция на жлезите;
 • пере в студена и топла вода;
 • пере в мека и твърда вода;
 • може да се използва заедно с друг прах за пране и омекотител;
 • не съдържа аромат, след това прането ухае на свежо;
 • хипоалергенен и антиалергичен продукт;
 • има силно антибактериално действие;
 • подходящ е за деца, новородени, хора с алергии, екземи и дерматологични проблеми;
 • може да се използва за естествен тор на растенията – не замърсява природата, а я обогатява;
 • за многократна употреба – поне 365 пъти – при цикъл за пране до 60 минути при температура на водата 40°C.

Продуктът е за многократна употреба и се използва поне 365 пъти – ако перете всеки ден, ще Ви стигне за поне една година. Не се съхранява в пластмасова опаковка и при използването му няма да изхвърляте пластмасови отпадъци – практически е 100% zero waste.

За повече информация – прегледайте страницата за продукта, резултатите от направените тестове и страницата с въпроси и отговори. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни попитате в съобщение или по телефона.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top